SITUAȚIA INIȚIALĂ

Intralogistica ca factor decisiv de succes pentru crearea de valoare a unei companii este supusă cerinței de a funcționa stabil și zonele operaționale din cadrul unei companii să satisfacă nevoile.
și să furnizeze rapid materiale și bunuri. Cerința pentru această sarcină este adesea de a gestiona aprovizionarea cu cât mai puțin personal posibil. Aceasta înseamnă adesea că personalul de specialitate este legat de activități logistice și nu este disponibil pentru scopul propus. De exemplu, un inginer însărcinat cu supravegherea funcționării unei mașini trebuie să parcurgă o distanță de 500 m pentru a obține materialele necesare.

BOOSTRACK vă ajută să optimizați intralogistica și să creșteți capacitățile de producție.

ANGAJAȚII NOȘTRI SUNT SUSȚINAȚI ÎN MUNCĂ OPERAȚIONALĂ PRIN UTILIZAREA DIVERSE SOLUȚII TEHNICE, DE EXEMPLU SENSORI, BUTONE ȘI SCANNERE. INTRALOGISTICA INDIVIDUALĂ SOLUȚII PERSONALIZATE PENTRU INTRALOGISTICA DVS.

ANALIZA DE BOOSTRACK

De la începutul anului 2017, lucrăm cu clientul nostru, un furnizor global de automobile dedicat furnizării de noi soluții și tehnologii de mobilitate. La un loc de producție din Saarland, clientul nostru produce piese suplimentare pentru vehicule, cum ar fi B. Fustele laterale. Acestea sunt complet vopsite și livrate în ordine la diverși producători de vehicule. Aceasta este parțial deja finalizată, inclusiv toate piesele de asamblare. O mare varietate de componente trebuie să fie permanent disponibilă în mai mult de 24 de puncte de asamblare, de exemplu pentru a furniza mașinilor de producție cu cleme și arcuri. De îndată ce stocurile la locurile de producție s-au epuizat, montatorul a fost nevoit să-și părăsească locul de muncă și să găsească provizii la depozitul central înalt. În funcție de situație și de utilizarea tehnologiei de depozit, aceasta poate însemna o întârziere semnificativă de până la 20 de minute. Datorită unei noi construcții cuprinzătoare a producției, multe procese de lucru au fost restructurate, la care au trebuit reacționate și reproiectate.

IMPLEMENTARE

BOOSTRACK a fost comandat în urmă cu câțiva ani ca furnizor de sisteme pentru alimentarea centrală a locului de producție cu materiale auxiliare și de operare. Pentru a îndeplini cerințele noului proiect a fost necesară înființarea unei filiale distincte. Finanțarea ofertelor anterioare de servicii (printre altele, înființarea la fața locului a unui depozit specific clientului, serviciul de livrare zilnic către diverse centre de cost, livrarea și umplerea regulată a dozatoarelor etc.) nu a fost realizată prin intermediul unei taxe de serviciu, ci datorată la utilizarea predominantă a bazei de furnizori BOOSTRACK. Drept urmare, am reușit să realizăm marjele de tranzacționare existente datorită activității de tranzacționare inițiale. Această opțiune nu a existat cu noul proiect, deoarece toți furnizorii au fost determinați în procese speciale de selecție sau chiar au fost specificați în unele cazuri de către clienții finali OEM. Astfel, scopul companiei nu este de a acționa ca un comerț, ci de a oferi servicii logistice în numele clienților. După atribuirea contractului, au fost angajați mai mulți angajați, care au fost calificați pentru activitățile lor viitoare într-un proces comun cu clientul.

OPERAREA SI OPTIMIZAREA CONTINUA

Astăzi, montatorul nu mai trebuie să-și părăsească locul de muncă. Componentele necesare ale produsului sunt aduse zilnic direct la punctele de asamblare de către colegii de la BOOSTRACK GmbH. Putem monitoriza stocurile prin sistemele automate din seria BOOSTRACK. Stocarea în funcție de nevoi la locurile de asamblare nu înseamnă o cantitate mare de depozitare la fața locului. Factorul decisiv aici nu este acela de a prezice nevoia pe baza unei prognoze, ci pe baza consumului real.

SUCCES MASURABIL

Fiind implicați în întâlnirile de rutină de pregătire a muncii ale clienților noștri, suntem întotdeauna conștienți de abaterile care apar spontan pe lângă planificarea săptămânală a producției și, prin urmare, putem reacționa în orice moment. Spațiul de depozitare este de aproximativ 3.500 m², au fost angajați suplimentari cu normă întreagă. Pe lângă diverse servicii de depozitare și logistică, programarea și rezervările asociate nu se mai realizează exclusiv în sistemul nostru de management al marfurilor, ci și în sistemul SAP propriu al clientului. Prin utilizarea diferitelor soluții tehnice, cum ar fi senzori, butoane și scanere, angajații noștri sunt sprijiniți în activitatea lor operațională. Într-un depozit separat, BOOSTRACK stochează toate articolele conform specificațiilor specifice ale clientului și le livrează zilnic la centrele de cost din unitatea de producție folosind principiul Fi-Fo și managementul documentat al loturilor.