LogiMAT 2024 din 19 până în 21 martie, Messe Stuttgart: Stand 3B27

Draga domnule sau doamna

Ne face plăcere să vă invităm cu drag la LogiMAT 2024, târgul internațional de intralogistică și management al proceselor, care va avea loc în perioada 19-21 martie la centrul expozițional Stuttgart.

BOOSTRACK, expertul dumneavoastră pentru managementul materialelor digitale, vă prezintă cele mai noi produse și soluții BOOST la LogiMAT 2024. Vizitați-ne în Sala 3, Stand F27 pentru a experimenta viitorul intralogisticii.

Produse inovatoare pentru managementul materialelor digitale

Descoperiți soluțiile noastre inovatoare pentru managementul eficient și inteligent al materialelor. De la sisteme automate la instrumente de analiză bazate pe date, oferim o gamă largă de produse care vă optimizează procesele logistice și vă sporesc eficiența.

Demonstrații live

Experimentați de aproape produsele noastre în acțiune! Echipa noastră cu experiență este pregătită să vă demonstreze caracteristicile și beneficiile soluțiilor noastre. Inspirați-vă și aflați cum BOOSTRACK vă poate digitiza gestionarea materialelor cu soluții de ultimă generație.

Sfaturi personale

Experții noștri sunt disponibili pentru a vă oferi sfaturi individuale în timpul târgului. Cunoaștem cerințele individuale ale companiilor și dezvoltăm concepte personalizate pentru a depăși provocările dumneavoastră logistice.

Programarea dvs. personală la târg și biletul gratuit la târg

Profitați de ocazie să ne întâlniți personal la LogiMAT 2024. Pur și simplu completați formularul de mai jos pentru a aranja o întâlnire personală la târg și pentru a vă asigura biletul gratuit la târg. Numărul de bilete este limitat, așa că asigurați-vă locul - primul venit, primul servit!

Vă mulțumim pentru interes și ne vedem în curând la LogiMAT 2024!

Politica de confidențialitate

13 + 7 =