Parteneriat exclusiv pentru industria și comerțul Austriei

Brühl 15 martie 2022. Noi standarde pentru logistică, depozitare sau achiziții electronice: Datorită cooperării dintre BOOSTRACK GmbH și Schachermayer GmbH, experiența digitală a clienților devine o realitate în Austria. Cei doi experți se bazează pe know-how-ul lor combinat și conduc companiile austriece de prelucrare a lemnului și metalelor, industriei și comerțului, cu o echipă de vânzări de 100 de oameni, în viitorul managementului materialelor digitale. Punctul culminant: clienții pot testa produsele inovatoare de la BOOSTRACK GmbH în magazinul de la Schachermayer din Linz și pot experimenta în direct avantajele dispozitivelor Internet of Things (IoT).

Industria 4.0 - Economia Austriei în tranziție: Transformarea digitală necesită flexibilitate și soluții individuale. Prin parteneriatul exclusiv dintre BOOSTRACK GmbH și Schachermayer GmbH, inovațiile tehnice sunt integrate de-a lungul lanțului valoric și procesele de producție sunt conectate în rețea.

„Cooperarea ne oferă sinergii interesante în ceea ce privește portofoliul nostru de produse. Scopul nostru este să ne conducem clienții către Industria 4.0. Cu BOOSTRACK GmbH am găsit un partener excelent în acest domeniu. Suntem încântați că putem oferi acum întregul portofoliu exclusiv în Austria”, spune Gerd Schachermayer, Managing Director al Schachermayer GmbH.

Portofoliul extins de produse BOOSTRACK GmbH oferă o gamă largă de aplicații posibile: Cu dozatorul BOOST.Tower, materialele sunt selectate într-o hală de producție prin intermediul unui panou tactil. Turnul analizează consumul și plasează automat comenzi suplimentare în timp util dacă este solicitat de client. În acest fel, companiile au exact produsele de care au nevoie în stoc 24/7. Omologul care economisește spațiu pentru BOOST.Tower este BOOST.Box. Datorită ușurinței și flexibilității sale, oferă furnizare eficientă de materiale direct utilizatorilor și poate fi descris drept KANBAN mobil 4.0. Procesele sau comenzile sunt declanșate convenabil prin apăsarea unui buton cu butonul BOOST. Acest lucru reduce distanțele de mers pe jos și trimite locația necesară și cantitatea de articol direct furnizorului sau o transmite către intralogistică. Cu ajutorul BOOST.Sensor, modificările la timp ale nivelurilor de umplere pot fi înregistrate, urmărite și reordonate. Ca soluție de scanare inteligentă și rentabilă, BOOST.App, care poate fi operată și gestionată pe toate dispozitivele finale comune, oferă toate procesele convenționale de scanare și este utilizată pentru a configura componentele BOOSTRACK. Interfața centrală este BOOST.Station, care realizează gestionarea comenzilor, acționează ca un modul de comunicare și este integrat în sistemul de bunuri ale clienților ca software de stocare și administrare bazat pe ERP, devenind un parteneriat exclusiv pentru industria și comerțul din Austria. Aceste procese sunt completate de software-ul inteligent BOOST.Warehouse.

„Cu produsele BOOST, oferim clienților noștri noi standarde și soluții eficiente din punct de vedere al costurilor. Suntem încântați că am găsit acum un partener exclusiv în Austria cu Schachermayer GmbH pentru vânzarea sistemului nostru modular digital modern. În acest fel, clienții beneficiază de know-how-ul nostru și au o persoană de contact competentă la fața locului”, explică Christian Gerken, Managing Director al BOOSTRACK GmbH.

Pentru a prezenta clienților produsele inovatoare ale BOOSTRACK GmbH în cel mai bun mod posibil, aceștia se pot convinge de avantajele companiei lor în magazinul Schachermayer GmbH din Linz și le pot testa direct la fața locului.

Schachermayer GmbH a fost oaspete în showroom-ul BOOSTRACK GmbH. – Foto: BOOSTRACK GmbH.
De la stânga Christian Gerken, director general al BOOSTRACK GmbH, Michael Wirthumer, șeful departamentului de servicii la Schachermayer GmbH, Gerd Schachermayer, director general al Schachermayer GmbH, Andreas Niedermair, ofițer autorizat al Schachermayer GmbH, Alexander Pawel și Stefan Milcher, director general al BOOSTRACK GmbH.

Despre BOOSTRACK:
Viitorul managementului materialelor digitale începe cu BOOSTRACK GmbH. Ca parte a renumitului furnizor de sisteme Lingemann GmbH și a expertului în software AS/point Software undberatungsgesellschaft mbH, ne-am specializat în concepte digitale individuale. BOOSTRACK GmbH este partenerul dumneavoastră pentru tehnologiile în rețea, digitale și automatizate în Industria 4.0.

BOOSTRACK GmbH
Apăsați contactul
telefon +49(0) 2232/500-272
Mail info@boostrack.de
Vizitați-ne online la
www.boostrack.de

Despre Schachermayer:
Schachermayer-Großhandelsgesellschaft mbH este o afacere de familie administrată de proprietar, cu filiale în 13 țări europene. În calitate de partener en-gros pentru comerțul lemnului și prelucrarea metalelor, industrie și comerț, Schachermayer își sprijină partenerii cu servicii de producție, depozitare și achiziție.

Schachermayer GmbH
Vizitați-ne online la
www.schachermayer.de