BOOST.Partener

Programul de afiliere BOOSTRACK

Aprovizionare cu materiale BOOST.Box

Suntem în permanență în căutarea unor noi parteneri BOOST. care vând sistemele noastre BOOST. și acoperă întregul lanț valoric în achiziții, producție și stocare pentru clienții lor comerț, industrie și comerț doresc să se îmbunătățească.

BOOSTRACK și BOOST.Partners oferă împreună soluții de top și cel mai bun serviciu de digitalizare de-a lungul întregului lanț valoric în managementul materialelor. În acest scop, sunt combinate cele mai inovatoare tehnologii - iar clienții beneficiază de soluții holistice.

Aprovizionare cu materiale BOOST.Box

Creştere:

Partenerii noștri BOOST. își extind gama de produse și servicii cu BOOSTRACK și deschid astfel noi zone de afaceri.

inovare:

BOOSTRACK lucrează constant la dezvoltarea de noi soluții pentru managementul materialelor digitale și oferte BOOST.parteneri oportunitatea de a beneficia de noi tehnologii și inovații. 

Experienţă:

BOOSTRACK are mulți ani de experiență în managementul materialelor digitale și prezinta asta expertiza zi BOOST.parteneri disponibile.  

de rețea:

BOOSTRACK are o rețea largă de parteneri și clienți care BOOST.parteneri în timp ce hajutăpentru a găsi noi oportunități de afaceri și contacte. 

Scalabilitate

BOOSTRACK oferă soluții scalabile de gestionare a materialelor digitale care îi pot ajuta pe BOOST.Partners să-și susțină creșterea și să-și extindă afacerea.

BOOST.Partener

Program de parteneriat BOOST.Partner

Parteneriat cuprinzător și soluții personalizate pentru achiziție, producție și depozitare

Cooperarea de succes cu Schachermayer GmbH în Austria arată că un parteneriat puternic poate fi de mare beneficiu pentru toți cei implicați. Schachermayer, un renumit dealer austriac pentru prelucrarea lemnului și metalelor, precum și a consumabilelor industriale, se caracterizează prin echipa sa de vânzări dedicată și experimentată, printre altele. Această echipă menține o rețea extinsă de relații cu clienții și deservește cu succes clienți din diverse industrii. Împreună conducem companiile austriece în viitorul managementului materialelor digitale și oferim clienților produse și soluții inovatoare pentru Industria 4.0.

N

Din programul nostru BOOST.partner

 • Suport: BOOSTRACK oferă partenerilor săi o gamă largă de asistență, de la servicii până la implementarea și integrarea produselor BOOSTRACK până la rezolvarea problemelor tehnice. Asistăm partenerii noștri cu toate întrebările și îi sprijinim în implementarea soluțiilor individuale.
 • Dezvoltare personalizată: Există întotdeauna posibilitatea de a realiza dezvoltări specifice clientului pentru a implementa cerințele individuale ale partenerilor și clienților. Ca urmare, oferim soluții personalizate care sunt perfect adaptate nevoilor specifice ale clienților.
 • Instruire: pentru a ne asigura că toate produsele BOOSTRACK sunt utilizate în mod optim, oferim cursuri de formare atât pentru parteneri, cât și pentru clienții acestora. Aceste cursuri de formare acoperă toate aspectele produselor și asigură că toți utilizatorii pot obține cele mai bune beneficii posibile de la sistemele BOOSTRACK.
 • Zona de depozitare: BOOSTRACK oferă, de asemenea, partenerilor și clienților săi spațiu de stocare pentru a stoca și livra în mod convenabil produsele BOOSTRACK direct de acolo. Ca urmare, timpul de livrare poate fi redus și nevoile clienților pot fi satisfăcute și mai bine.
 • Trusa de pornire: Pentru a facilita începerea cu sistemul BOOSTRACK, BOOSTRACK oferă kitul de pornire BOOST. în condiții deosebit de atractive. Acest kit oferă o selecție de produse BOOST pentru ca partenerii și clienții să le testeze și să le încerce.
 • Know-how hardware și software: BOOSTRACK are cunoștințe extinse despre tehnologiile hardware și software și sprijină partenerii și clienții săi în integrarea sistemelor BOOSTRACK în mediile existente.
 • Cooperare: BOOSTRACK acordă o mare importanță unei cooperări de încredere cu partenerii săi. Lucrăm îndeaproape cu partenerii noștri pentru a le înțelege nevoile și pentru a oferi soluții personalizate, adaptate nevoilor specifice ale clienților lor.
 • Material promotional: La cerere, BOOSTRACK oferă partenerilor săi materiale publicitare pentru a crește gradul de conștientizare a produselor BOOSTRACK. Acest material poate fi videoclipuri, broșuri, fluturași, postere și alte materiale promoționale pe care partenerii le pot folosi pentru a-și face clienții conștienți de produse.

Deveniți partener BOOST

Suntem încântați să câștigăm noi BOOST.Partners care doresc să modeleze viitorul managementului materialelor digitale împreună cu noi.

Nu oferim partenerilor noștri doar produse inovatoare, ci și know-how-ul și cooperarea pe termen lung. Hai să vorbim Vă rugăm să nu ezitați să ne contactați:

BOOSTRACK GmbH
Sankt-Jobser-Strasse 49
52146 Würselen

Telefon: 02405 89242-600
Fax: 02405 89242-699
E-mail: info@boostrack.de

Politica de confidențialitate

1 + 4 =

N

Scurtă prezentare generală a portofoliului nostru extins de produse pentru managementul materialelor digitale:

 • Turnul BOOST: Un dozator automat de materiale în cadrul unei hale de producție, care este controlat prin intermediul unui panou tactil și analizează consumul și recomandă automat în timp util la cererea clientului.
 • Caseta BOOST: Un omolog care economisește spațiu pentru BOOST.Tower, care, datorită ușurinței și flexibilității sale, oferă furnizare eficientă de materiale direct utilizatorilor și poate fi descris drept KANBAN 4.0 mobil.
 • Butonul BOOST: O apăsare de buton este suficientă pentru a declanșa procese sau comenzi și pentru a trimite locația și cantitatea de articole necesare direct furnizorului sau pentru a o transfera către intralogistică.
 • BOOST.Senzor: O soluție inteligentă pentru detectarea la timp a nivelurilor de umplere și a comenzilor.
 • Aplicația BOOST: O soluție de scanare rentabilă care poate fi operată și gestionată pe toate dispozitivele finale comune și care permite toate procesele convenționale de scanare și configurarea componentelor BOOSTRACK.
 • Stația BOOST: Interfața centrală care realizează gestionarea comenzilor, acționează ca un modul de comunicare și este integrată în sistemul de bunuri ale clienților ca software de stocare și administrare pe bază de ERP.
 • BOOST.Depozit: Software-ul inteligent care simplifică procesele și reduce costurile.

Client

Lucrăm cu o varietate de industrii și utilizatori

Într-o perioadă în care industriile și piețele se schimbă, în care noi tendințe apar și cerințele clienților se schimbă, BOOSTRACK nu este doar acolo, ci întotdeauna cu un pas înainte. Ca experți în managementul materialelor digitale, suntem un partener de încredere și în același timp inovator pentru clienții noștri de toate dimensiunile și pentru fiecare industrie. Cu BOOSTRACK, organizațiile de orice dimensiune, precum companiile de producție, comerțul, companiile medicale, instituțiile publice, centrele de livrare, companiile portuare etc., se pot scufunda cu ușurință în fabrica inteligentă și își pot optimiza procesele de achiziție cu BOOSTRACK.

Aveți întrebări?

Vă rugăm să nu ezitați să ne contactați. 

Descoperiți știri și cazuri clienți

Fie ca o inimă care bate în mijlocul unui peisaj de sistem eterogen la un furnizor de automobile, fie ca un depozit slab, mobil pentru perfecționarea furnizării de materiale - managementul materialelor în era digitalizării are multe fețe. Descriem unde poate merge călătoria cu BOOSTRACK în știrile noastre și cazurile clienților.

boost track

Testimoniale

Ajutor optim în caz de urgență

„În timpul verificării anuale obligatorii de siguranță a celor 64 de truse noastre de prim ajutor distribuite în fabrică, au existat întotdeauna discrepanțe deoarece materialul care a fost îndepărtat nu a fost reumplut.

Cea mai mare problemă a fost că în cazul unui accident de muncă nu ar fi fost inclus materialul necesar și nu s-ar fi putut oferi un ajutor optim.

Prin configurarea BOOTS.Button, toate trusele de prim ajutor sunt umplute corespunzător. Controlul, livrarea înlocuirii și întreținerea sunt preluate de BOOSTRACK, astfel încât siguranța poate fi garantată în orice moment în cazul unui accident.”

Catalog online și optimizarea managementului pieselor C

„Sustenabilitatea, aluatul făcut manual, ingredientele naturale și o experiență autentică de gust italian sunt prioritățile noastre principale ca producător de pizza congelată. Implementarea și optimizarea managementului pieselor noastre C reduce amprenta noastră de CO2 și este o ușurare uriașă, deoarece putem grupa multe procese. Aceasta este o valoare adăugată semnificativă.

Lucrul cu BOOSTRACK este întotdeauna necomplicat și, mai presus de toate, familiar.”

Economii de până la 80%.

„În calitate de furnizor al industriei auto și principal producător mondial de tehnologii pentru plăcuțe de frână, securitatea aprovizionării cu consumabile este esențială.

Cu butonul BOOST.Virtual avem o imagine de ansamblu asupra tuturor mișcărilor din depozit, iar stocurile și comenzile sunt declanșate automat.

Cu BOOSTRACK, materialele sunt disponibile direct la linia de producție și non-stop. Chiar și când revista este închisă. Fiecare retragere este luată în considerare, iar consumabilele sunt disponibile pentru fiecare angajat autorizat.

Cu tehnologia BOOSTRACK, consumabilele noastre sunt acum direct în producție, astfel încât economisim distanțe imense de mers pe jos.”

Managementul articolelor și managementul depozitului simplu și eficient

„De la introducerea problemei de bunuri electronice folosind șapte mașini de dozare BOOST.Tower, nu numai că am reușit să înregistrăm o reducere cu 20% a consumului de materiale depozitate, dar și să scurtăm și să automatizăm radical căile și timpii de achiziție. BOOST.Tower oferă, de asemenea, gestionarea securizată a instrumentelor și echipamentelor de închiriat, cum ar fi dispozitive de măsurare, laptopuri și alte echipamente, folosind jurnalele de îndepărtare adecvate.

BOOSTRACK

Câștigător al Premiului German pentru Inovație 2022

Showroom-ul interactiv „Procurement Future” al BOOSTRACK GmbH din Brühl, Renania, a fost distins cu German Innovation Award 2022 la categoria „Excellence in Business to Business - Retail & Trade Solutions”. Premiul este acordat anual companiilor inovatoare care reprezintă proiecte și metode durabile și orientate spre utilizator cu potențial viitor. Juriul pentru Premiul German pentru Inovație este format din experți independenți, interdisciplinari din industrie, știință și finanțe. Intrările sunt evaluate în funcție de criteriile de inovație, beneficiu pentru utilizator și rentabilitate.

Showroom-ul BOOSTRACK GmbH oferă perspective asupra întregului spectru de opțiuni de digitalizare pentru Industria 4.0. Este inovator, unic și orientat spre viitor.

BOOST.Buletin informativ

BOOST.Buletin informativ

Fă-ne partenerul tău pe drumul către viitorul digital - și asigură-ți astfel succesul pe termen lung. Ne-ar face plăcere să vă sfătuim individual.

A lua legatura

Boostrack GmbH
Sankt-Jobser-Strasse 49
52146 Würselen
Germania

Telefon: 02405 89242-600

E-mail: info@boostrack.de

Câștigătorul Premiului German pentru Inovație 2022: Showroom „The Future Procurement”