SITUAȚIA INIȚIALĂ

Verificarea faptului că trusele de prim ajutor sunt stocate corespunzător în întreaga fabrică este o parte integrantă a inspecției anuale de siguranță. În mod ideal, tot conținutul prescris este disponibil în toate trusele de prim ajutor în orice moment. Controlul permanent necesită foarte mult timp. Dificultăți apar dacă, în cursul următorului audit, se determină că procesul nu a fost implementat în mod consecvent și această circumstanță este înregistrată cu o neconformitate secundară. Cea mai mare problemă este atunci când, în momentul producerii unui accident de muncă, nu este inclus materialul necesar și nu se poate oferi un ajutor optim. BOOSTRACK este bucuros să preia această sarcină pentru tine și se asigură că trusele tale de prim ajutor sunt mereu la zi.

ANALIZA DE BOOSTRACK

Într-un proiect de client, sarcina noastră a fost să verificăm un total de 64 de truse de prim ajutor răspândite în întreaga fabrică și mai multe hale. Până atunci, acest proces a fost realizat de clientul nostru, care a planificat săptămânal o inspecție vizuală manuală. Din cauza capacității limitate și a lipsei de reglementări de substituție, sarcina nu a putut fi implementată conform planificării. Drept urmare, doar unele dintre trusele de prim ajutor au putut îndeplini toate cerințele unui audit.

PRIN STABILIREA SISTEMULUI BOOST, AM PUTUT CONTRIBUȚI CLIENTULUI NOSTRU CĂ TOATE TRUSELE DE PRIM AJUTOR SUNT UMPLETE CORRECT. CONTROL ȘI ÎNTREȚINERE ECHIPAT OPTIM PENTRU URMĂTORUL AUDIT DE SIGURANȚĂ

IMPLEMENTARE

Pentru a reduce volumul de muncă și a documenta implementarea corectă, a trebuit să se găsească un sistem care să raporteze momentul deschiderii truselor de prim ajutor. Cu BOOST-ul nostru. butonul, am găsit o modalitate de a afișa accesul cu costuri reduse de investiție. Imediat ce o cutie este deschisă, angajatul apasă butonul. Cu acest clic, se inițiază reumplerea în timp util. Umplerea truselor de prim ajutor se realizează astăzi de către personalul BOOSTRACK. În plus, umplutura primește o listă săptămânală a tuturor lăzilor deschise. Aceasta înseamnă că nu trebuie să bifeze din nou toate cele 64 de casete, ci doar pe cele care au fost efectiv deschise. Pentru a fi în siguranță, toate casetele sunt, de asemenea, verificate la intervale regulate.

OPERAREA SI OPTIMIZAREA CONTINUA

Conceptul a contribuit deja la o îmbunătățire semnificativă a situației, dar se poate întâmpla ca BOOST.Button să fie uitat în goana situației accidentului și să fie observat doar în timpul verificării lunare. Până atunci, reumplerea nu va avea loc. În prezent, dezvoltăm în continuare BOOST.Button și plănuim o versiune cu un comutator inversat. Butonul se află în interiorul ușii trusei de prim ajutor și este declanșat atunci când este deschis și transmis automat.

SUCCES MASURABIL

Prin stabilirea sistemului BOOST, am putut să ne ajutăm clientul să ne asigurăm că toate trusele de prim ajutor sunt umplute corespunzător. Timpul dintre îndepărtarea materialului și reumplerea acestuia a scăzut semnificativ. În cazul unui accident, siguranța angajaților este garantată.