Digital Champions Award onorează la categoria „Digital Customer Experience”.

În prezent, aproape niciun alt subiect primește atâta atenție ca digitalizarea în companiile mijlocii. Pentru că datorită Digital X, cea mai mare inițiativă de digitalizare inter-industrială din Europa, companiile mici și mijlocii pot îndrăzni transformarea digitală. Inițiatorii „Digital Champions Awards” sunt conștienți de acest curaj. Prin urmare, WirtschaftsWoche, cea mai mare revistă de afaceri din Germania, și Deutsche Telekom, ca principal specialist în servicii pe piața de telecomunicații și IT, onorează companiile care sunt lideri digitali în domeniul lor cu acest premiu comun. BOOSTRACK GmbH a fost premiat cu aur la categoria „Digital Customer Experience”.

Inovație în IMM-urile germane

„Companiile germane mijlocii sunt lăudate în întreaga lume pentru puterea lor inovatoare”, spune Hagen Rickmann, Managing Director Business Customers la Telekom Germany. „Întotdeauna a acceptat cu curaj provocările și a reacționat flexibil la fiecare situație nouă.” BOOSTRACK GmbH (fostă EFI Ordersystems GmbH) și-a asumat exact această provocare și le arată clienților calea către managementul materialelor digitale și intralogistică.

Compania

Fondată în 2018, compania își dezvoltă și își extinde constant gama de produse cu combinații inovatoare de dispozitive IoT și depozitare și logistică. De la automatele BOOST.Tower la BOOST.Warehouse și BOOST.App, clienții industriali își pot echipa compania pentru Industria 4.0 cu puțin efort și, astfel, lucrează mai eficient. Senzorii înregistrează inventarul și consumul, recomandarea este ușoară prin apăsarea unui buton sau complet automat. Sistemul BOOSTRACK este o soluție flexibilă scalabilă care poate fi conectată la toate interfețele de date comune, ideal existente, pentru managementul mărfurilor și sistemele de baze de date.

„Ne simțim onorați să primim acest premiu”, au declarat Christian Gerken, Alexander Pawel și Stefan Milcher, directori generali ai BOOSTRACK GmbH. „Am înființat compania nu doar pentru a oferi clienților noștri soluții optime în domeniile achizițiilor și logisticii, ci și pentru a-i pregăti pentru schimbarea digitală. Facem și ultima milă, așa că era firesc să facem acest pas. Digitalizarea și automatizarea proceselor de producție și achiziții oferă o mare oportunitate de creștere a eficienței. În special pe piețele în care un produs bun în sine nu mai este suficient, companiile lungi de vedere își pot crește semnificativ avantajul în acest fel.”

De mai bine de 20 de ani, Christian Gerken, Alexander Pawel și Stefan Milcher lucrează cu echipa lor la concepte de achiziții individuale și optimizate pentru proces și soluții software, cu scopul: „Numai atunci când munca de rutină în achiziții, achiziții, producție și managementul materialelor este considerat în ansamblu există loc pentru lucruri noi. Suntem cu atât mai încântați că nu doar ne inspirăm clienții, ci și că am reușit să convingem juriul de la Digital Champions Award cu soluțiile noastre digitale.”

Premiul Campionilor Digitali

Magdalena Rogl, șeful canalelor digitale la Microsoft Germania, Beat Balzli, redactor-șef WirtschaftsWoche, Sabine Scheunert, vicepreședinte Digital și IT Marketing/Vânzări la Mercedes-Benz și Dr. Wladimir Klitschko, antreprenor și cel mai longeviv boxer la categoria grea din toate timpurile. Acest premiu este menit să arate publicului larg că pionierii digitali definesc deja ceea ce este important în era digitalizării.

Acest premiu are loc în fiecare an în șase regiuni din Germania.

„Pentru ca companiile mijlocii să rămână de succes economic în viitor, trebuie să facă față cu curaj digitizării. Digital Champions Awards arată în mod impresionant cum pionierii digitali au integrat profitabil tehnologii și soluții în companiile lor.”

Peter Altmaier, ministrul federal al economiei și patronul Digital Champions Awards

Mulțumiri întregii echipe și angajamentul mare.