SITUAȚIA INIȚIALĂ

În special consumabilele precum siguranța muncii, uneltele sau piesele de schimb cu cerințe neregulate, nu întotdeauna previzibile joacă un rol important în achizițiile companiilor. Dacă lipsesc articole individuale, cum ar fi îmbrăcămintea de protecție sau instrumentele adecvate, nu numai că vă costă mult timp și bani pe dumneavoastră și pe angajații dumneavoastră, ci și riscul de accidente. Imaginați-vă o lucrare urgentă care trebuie finalizată în acest schimb de noapte și angajatul dvs. are nevoie de o piesă de schimb specială pentru a pune din nou în funcțiune o mașină defectă. Din cauza retragerilor neraportate, partea necesară apare în gestionarea stocurilor, dar coșul este gol. BOOSTRACK rezolvă această problemă pentru tine.

ANALIZA DE BOOSTRACK

Clientul nostru din Renania-Palatinat, a cărui competență de bază ca companie de tehnologie constă în prelucrarea metalelor și a plasticului, căuta această optimizare. În special piesele C cu o rată mare de producție trebuie să fie disponibile la locul potrivit și în cantitatea potrivită în orice moment. Cu dozatoarele de la BOOSTRACK, clientul nostru are un AKL inteligent care are materialul necesar în stoc la momentul potrivit și declanșează, de asemenea, o comandă automată atunci când stocurile se epuizează. Datorită sistemului de stocare dinamic din BOOST.Tower, un număr mare de materiale diferite pot fi depozitate la nevoie și chiar în cantități mici. În plus, există o gestionare integrată a instrumentelor de împrumut, deoarece nu este posibil doar să eliminați articolele, ci și să le stocați din nou sau să le gestionați în împrumut. BOOSTRACK a dezvoltat, de asemenea, o umplere rapidă care scurtează semnificativ acest proces pentru clienții noștri.

SERVICIUL DE UMPLEARE ESTE REALIZAT DE CARE DE DOUĂ ORI PE SĂPTĂMÂNĂ DE UN ANGAJAT PERMANENT BOOSTRACK PENTRU A GARANTA O FURNIZARE COMPLETĂ DE MATERIALE ÎN INSTALAȚIA CU OPERAȚIONARE MULTI TURURI.

IMPLEMENTARE

Sistemul nostru de ieșire BOOST.Tower sau BOOST.BOX combină avantajele binecunoscute ale sistemelor de vending obișnuite cu tehnologia avansată și software-ul inovator. Sistemul poate fi extins și combinat în mod flexibil cu dispozitivele noastre IOT. Accesul prin RFID poate avea loc într-un sistem de autorizare cu mai multe straturi. Afișarea cataloagelor de produse în software poate fi utilizată flexibil și intuitiv. Un punct important este conectarea la un ERP existent. Multe mașini generează aici doar un fișier CSV standard și trebuie instalate interfețe complexe. Turnul nostru poate accesa o gamă largă de formate și poate utiliza în mod ideal interfața existentă.

OPERAREA SI OPTIMIZAREA CONTINUA

În acest proiect client, au fost utilizate 7 mașini automate de eliberare a mărfurilor în cele mai diverse părți ale fabricii cu peste 70.000 de intrări de retragere. O continuare sau o extindere suplimentară a proiectului de mașini este planificată în fabrica de 2.300 de oameni. Serviciul de umplere este efectuat de aproximativ două ori pe săptămână de către un angajat permanent de la Lingemann pentru a asigura o aprovizionare fără sudură de material în uzina cu mai multe schimburi. Pe baza experienței noastre, mașinile pot fi umplute în mod fiabil numai printr-un depozit tampon. Coordonăm cantitățile optime de dispoziție în mod individual cu clienții noștri și monitorizăm în mod constant modificările cerințelor pentru a evita orice supra stoc sau lipsă. Produsele scoase sunt calculate într-o factură colectivă special structurată la sfârșitul lunii, în care sunt trecute cumulativ centrele de cost proprii și unitățile de cost ale clientului.

SUCCES MASURABIL

De la introducerea problemei bunurilor electronice în 2015, clientul nostru a înregistrat o reducere cu 20% a vânzărilor de consumabile depozitate. Detașarea este acum automatizată, iar distanțele de mers pe jos ale angajaților au fost reduse semnificativ.